Велинградчанинът Давид явно успя да трогне със сълзите си майката на детето си Анджелина – Елеонора.
Давид си изплака сълзите по Елеонора
Давид си изплака сълзите по Елеонора

Велинградчанинът Давид явно успя да трогне със сълзите си майката на детето си Анджелина – Елеонора. Снощи тя се съгласи двамата да се пробват да живеят като съквартиранти и извън Къщата на Big Brother Family, въпреки че му заяви в очите, че не го обича.

Давид трудно прие факта, че половинката му вече наистина е взела решението двамата да се разделят. Той дълго време беше неутешим и изплака реки от крокодилски сълзи, които напомняха тези на победителя в Big Brother 2 – Миро. Риданията на велинградчанина успяха да трогнат и много зрители на риалити шоуто.

Просто го съжалих момчето, мъчно ми стана за него. Толкова е заслепен и толкова влюбен. Разбирам го, не е лесно да се разделиш с човек, когото обичаш ,с когото си живял и от когото имаш дете. Бъдеще с Елеонора няма, то е ясно. Дано се успокои и скоро да си намери друга“, пише потребител във форума на предаването.

Друга част от зрителите на Big Brother Family обаче не са на същото мнение. Според тях Давид е мухльо, лигльо и смотаняк, който си заслужава съдбата. „Правеше се на мъж, а сега реве и моли за съквартирантство поне. Чак се чудя, сериозно ли Елеонора го е обичала истински? Явно друга причина да е била с него и да й е мъчно сега - няма“, пише друг потребител.

Вече имам чувството, че тоя Давид е психопат. Това в никакъв случай не е любов, а чиста проба егоизъм! Не може да твърдиш, че обичаш някой и поради тази причина, при положение, че той ясно ти казва и показва, че не те обича и желае, да го изнудваш по такъв гнусен начин“, заклюва трети.